Het fungeert als een katalysator om de lever te helpen bij het doeltreffender zuiveren van het lichaam. Vergeet niet dat de lever als het ware het laboratorium van het lichaam is, dat ontgift, het bloed zuivert en vitaminen en enzymen synthetiseert. Het iedere dag nemen van een glas water met een eetlepel zuiveringszout en een paar druppels citroensap op een lege maag geeft het lichaam vitamine c en antioxidanten. Het is een geweldige manier om je lever gezond en goed functionerend te houden. Gewichtsverlies, ben je op zoek naar iets om het gewichtsverlies een boost te geven? Zoek dan niet verder. Neem elke dag een eetlepel zuiveringszout opgelost in een glas water met het sap van een halve citroen op een lege maag. Deze oplossing zal het lichaam reinigen van gifstoffen en vreemde elementen die ontsteking, schade aan de darmen en het vasthouden van water kunnen veroorzaken.

natriumbicarbonaat en citroen of je lichaam lijdt aan verhoogde zuurniveaus en de behoefte heeft aan een behandeling met zuiveringszout, let dan op je spijsvertering. Als hij zwaar is en er ook zwelling ontstaat, als je veel tijd op het toilet doorbrengt of lijdt aan constipatie, aarzel dan niet om te beginnen met deze behandeling. Neem het om je darmen te zuiveren en te ontdoen van giftige stoffen en gefermenteerde voedseldeeltjes. Voor een gezonde lever. Deze alkalische tonic kan wonderen doen voor de gezondheid van je lever.

Zeker, maar vergeet niet om de supplementen te nemen zoals voorgeschreven en met mate. Met dat in gedachten laten we eens een kijken naar enkele van de gezondheidsvoordelen die de combinatie van zuiveringszout en citroen te bieden heeft :. Gezondheid van de nieren, misschien ben je een van de mensen die helaas lijden aan nier- of urinewegproblemen, nierstenen of het verlies van de nierfunctie. . Elk van deze factoren kan je gezondheid in gevaar brengen, maar er is een eenvoudige oplossing die je na elke maaltijd kan nemen: een glas water met een eetlepel zuiveringszout en een paar druppels citroensap. Deze oplossing zal helpen om de pH-waarde van je lichaam te verhogen en het zo te alkaliseren. Je nierfunctie zal verbeteren en de nieren zullen beter in staat zijn om het bloed goed te filteren, waardoor er minder onzuiverheden in de blaas terechtkomen die een infectie kunnen veroorzaken. Deze oplossing, aanbevolen door vele nefrologen, zal helpen de balans te herstellen van je lichamelijke functies en zal je algehele welzijn verbeteren. Als de nieren niet goed functioneren, ontstaat zwangerschap er te veel zuur in het systeem. Deze alkalische remedie zal het zuur neutraliseren. Het zal je goed doen. Betere spijsvertering, onze grootmoeders zeiden vroeger al dat er niets beter is voor de spijsvertering dan een eetlepel zuiveringszout in een glas water.

natriumbicarbonaat en citroen

Citroen en bicarbonaat de combinatie die levens redt


Dit is een van de beroemdste remedies horloge die er maar zijn. Het drinken van een glas water met een beetje zuiveringszout en citroen zal je lichaam alkaliseren en hierdoor zal je gezondheid een aantal fantastische voordelen genieten. We zullen ze in het volgende artikel laten zien. De gezondheidsvoordelen van zuiveringszout en citroen. Er is enige controverse rond deze remedie. Het probleem ontstaat wanneer het wordt gezien als een wondermiddel. We moeten niet vergeten dat het een eenvoudig drankje is en daarom moeten we er geen wonderbaarlijke eigenschappen aan toeschrijven of verwachten dat het een serieuze ziekte kan behandelen. We moeten het nemen voor wat het is: zuiveringszout in combinatie met citroen is een supplement dat kan helpen bij het reguleren van elementaire lichaamsfuncties, bij het bevorderen van welzijn en gewichtsverlies, bij het bestrijden van ontstekingen en het ontgiften van het lichaam maar het.

Citroen en bicarbonaat de combinatie die levens redt health


Die zweet alle afvalstoffen er in een kwartier uit! Je zal merken dat je enorm stinkt na de sauna, dat geeft alleen maar aan hoe goed het werkt! Neem mariadistel extra 1 maal per dag voor een maaltijd, dat ontgift je lever. Veel water drinken, 1,5 liter, maar drink wel zuiver water uit een spa fles, gezuiverde kan, of karaf met edelstenen. Of kook je water. Op de pakken van Argiletz staat dat je ze alleen voor uitwendig gebruik mag gebruiken, dit komt omdat de codex alimenatrius van de eu ervoor zorgde dat echt heilzame middelen uit de handel moest worden genomen. Argletz mocht dit wondergoedje niet meer promoten met inwendige kleipoeder, anders moest het helemaal uit de handel.

Groene Klei is een stof met een uitzonderlijk karakter. Het is een levende, intelligente substantie. De aarde neemt de vitale krachten van de elementen tot zich en deze worden. Het weet feilloos die stoffen in ontbindende het lichaam te vinden, die na de gezonde omgeving nadelig zijn voor het organisme. Met zijn enorme absorptievermogen 'slurpt' klei de nadelige stoffen op als een spons, daarbij de gezonde omgeving ongemoeid latend.

Groene Klei reinigd en vitaliseerd het totale organisme. Het beste effect geeft: geen alcohol, koffie of roken tijdens de kuur. Neem voedingssupplementen in als Vit. C, calcium-magnesium-zink, visolie eye-q, vit. Ga twee maal per week naar de droge sauna (in combinatie als het kan met natte sauna. Je huid is het grootste orgaan!

Natuurvoeding - hoe gebruik je natrium, bicarbonaat voor

Klei neemt men s morgens in bij het ontwaken, s avonds bij het naar bed gaan of tussen de maaltijden tegen verstopping. In geval van verkoudheden of keelpijn is de methode van het opzuigen van klei zeer goed (rol er een bolletje van en laat drogen). Opgelet: klei en paraffineolie kan verharding tot gevolg hebben. Indien men medicijnen neemt, of de pil, liefst enkele uren voor of na de klei innemen. Daar klei het bloed verrijkt zal men bij te hoge bloeddruk de hoeveelheid klei verminderen voor inname, bijvoorbeeld 2 tot 3 maal per week en de dosering voor kinderen nemen. Als er in een huis een bedlegerige zieke is, is het voldoende een laag klei aan te brengen op de bodem van een vaas opdat de onaangename geurende uitwasemingen verdreven zouden grapefruit worden. Eveneens te gebruiken ter ontgeuring van de koelkast enz.

Baking Soda en, citroen - krachtige helende combinatie bij

Strooi kleipoeder op wonden of brandwonden, ter vervanging van verband of pleisters. In een tijdperk waar de betekenis verschijnselen van radioactiviteit talrijk en herhaaldelijk voorkomen, mag men zich aan een goede bescherming verwachten door een regelmatige kuur van klei te volgen, daar ze de overtollige radioactiviteit neutraliseert of absorbeert. Alsook te gebruiken bij: keelpijn, diarree, verstuiking, reumapijnen, schoonheidszorgen (hagelwitte tanden, maskers abcessen, bloedzweren, steenpuisten, fijt, eczeem, acne, brandwonden, kwetsuren, zona, artritis (gewrichtsontsteking sciatiek (heupjicht neuritis (zenuwontsteking) gemiddelde dagelijkse dosis: een koffielepel (een halve koffielepel voor kinderen tot 10jaar). Zo mogelijk wordt de klei enkele uren of de nacht vooraf, klaargemaakt. (Het mag, maar is niet noodzakelijk)Voeg een koffielepel aan een half glas ongekookt water of bronwater toe. Laat de metalen lepel niet in contact met de klei, gebruik redelijk dikke glazen. Best voeg je hier ook 1 koffielepel ascorbinezuur aan toe (vitamine c en dit tot voorkoming van verstopping van de darmen. Bij verstopping kan je het ascorbinezuur wat verhogen (een teveel geeft diarree).

Geneest verstopping en buikloop (zelfs bloeddiaree). Reinigt het bloed en verrijkt haar. Herstelt bloedarmoede (na een maand stelt men een indrukwekkende verhoging van het aantal rode bloedlichaampjes vast). Een versterkend middel van talrijke organen (hart inbegrepen). Klei is een polyvalent geneesmiddel voor endocriene klieren (met inwendige afscheiding) waarvan ze niet alleen de tekorten aanvult, maar waarbij ze helpt aan hun prikkeling of hun kalmering (schildklier, pancreas, bijnieren enz.). Bij het innemen van klei merkt men soms de aanwezigheid van wormen in de stoelgang die er voordien niet waren. Men mag hieruit niet besluiten dat deze wormen aangebracht werden door de klei, in werkelijkheid zijn ze zeker niet afkomstig van de klei, maar ze stoot de wormen weg die zich beste in de ingewanden of zich in de plooien van andere organen bevonden. Als men de ontsmetting heeft meegemaakt van een besmette wonde, afgrijselijk om aan te zien, en vervolgens de heropbouw van de weefsels zonder enig spoor of litteken achter te laten, dan mag men van het inwendig gebruik van klei alles verwachten.

Baking Soda en, citroen - world Unity

Geneeskrachtige Groene kleikuur - leem (totale lichaamsdetox). Hoe langer klei blootgesteld is geweest aan de zon, de lucht, het regenwater, des te actiever. Klei is bacteriedodend en kan bezoedeld water neutraliseren. Voor elke branderigheid, ontsteking of zelfs zweer (zelfs kanker) in de spijsverteringsorganen is klei als het ware een verband, niet neutraal zoals een gewone pleister maar met uitzonderlijke werking die de vernietigde cellen uitschakelt en de heropbouw van de goede cellen aanwakkert. Het gebruik ervan, samen met citroen, zal inwerken op de haarvaten om ze vrij te houden door het oplossen van de kristallen en vlokachtige bezinksels. Natuurlijk slorpt ze alle toxinen op en men mag haar betrouwen als een remedie tegen intoxicaties veroorzaakt door paddenstoelen, door chemische zuren of andere giffen die ze kan neutraliseren, ook te gebruiken kaliumarme bij besmet of bedorven voedsel. Klei heeft een zeer grote reinigingswerking.

Natriumbicarbonaat en citroen
Rated 4/5 based on 799 reviews